Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Транспортна реформа в районах області буде проводитися після закінчення реформування транспортної системи міста. Михайло Добкін

Транспортна реформа в районах області буде проводитися після закінчення реформування транспортної системи міста. Михайло Добкін

У ході церемонії випуску на маршрути нових тролейбусів і автобусів голова ХОДА Михайло Добкін повідомив, що транспортна реформа в районах області буде проводитися після закінчення реформування транспортної системи міста, що дозволить скористатися накопиченим досвідом.

«В області це зробити складніше. Спочатку розберемося з містом Харковом, а потім будемо на базі накопиченого досвіду проводити подібну реформу в області. Дуже багато відмінностей між перевезеннями пасажирів в області і в місті. Харків цю роботу почав давно і сьогодні вже вийшов на досить потужну реформу і одним з перших в країні рапортує про завершення цієї роботи», - відзначив глава області. 

За його словами, поповнення рухомого складу громадського транспорту - тільки один з невеликих, хоча і найпомітніших штрихів реформи. На ділі, було проведено дуже багато абсолютно необхідних організаційних робіт, які вимагають багато часу, залучення фахівців, але не помітні пасажирам. 

Михайло Добкін також повідомив, що в рамках реформи міського транспорту вирішується питання підвезення пасажирів з області до кордонів Харкова.