Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Довгеньке Ізюмського району відкрито дитячий садок

У селі Довгеньке Ізюмського району відкрито дитячий садок

Сьогодні відбулося урочисте відкриття дошкільного підрозділу Довгеньківського навчально-виховного комплексу. На території Довгеньківської сільради дитячий садок не працював більше 20 років. Тепер у нових приміщеннях будуть виховуватись 18 дітей. У заході взяли участь голова Ізюмської райдержадміністрації Михайло Зубко, голова Ізюмської районної ради Сергій Дуванський, чиновники райдержадміністрації та керівники сільгосппідприємств.

Гості вручили закладу подарунки – сучасний персональний комп’ютер, багатофункціональний пристрій, цифровий фотоапарат, електропобутову техніку, сервіз для шкільної їдальні, ляльковий театр, іграшки та солодощі.

Михайло Зубко наголосив: «Найкращий спосіб виховати дітей гідно – це зробити їх щасливими, і виконавча влада району докладає всіх зусиль, аби маленькі довгеньківці росли у затишку та добробуті. І нинішня подія – яскравий доказ цьому».

Він звернув увагу, що раніше на Ізюмщині дитячі садки закривалися, а нині жителі району звертаються до райдержадміністрації з проханням відновити роботу дошкільних закладів. Сьогодні відкрито дитячий садок у Довгенькому, а на черзі – села Липчанівка і Кам’янка.