Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадські роботи з благоустрою набрали оберти у всіх районах області. Ігор Шурма

Громадські роботи з благоустрою набрали оберти у всіх районах області. Ігор Шурма

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, станом на 14 квітня в оплачуваних громадських роботах з благоустрою взяли участь 4541 особа, на заробітну плату яких витрачено 3 млн. 216,9 тис.грн., в т.ч. коштів Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття – 2 млн. 942,6 тис.грн., роботодавців – 226,2 тис.грн., місцевих бюджетів – 48,1 тис.грн.

За інформацією Ігоря Шурми, в рамках проведення щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля» з 15 березня по 14 квітня до участі в оплачуваних громадських роботах залучено 2286 осіб на заробітну плату яких витрачено 1 млн. 598 тис.грн. Учасники громадських робіт виконували роботи з благоустрою та санітарної очистки населених пунктів, зон відпочинку та придорожніх смуг, упорядкування об’єктів культурної спадщини, кладовищ, пам’ятників.
Ігор Шурма також повідомив, що на організацію оплачуваних громадських робіт у 2011 році в бюджетах районів та міст Харківської області передбачено 916,8 тис.грн.

Теги