Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вартість одного дня перебування в позаміському таборі має складати не більше 115 грн. на дитину. Дмитро Перепелиця

Вартість одного дня перебування в позаміському таборі має складати не більше 115 грн. на дитину. Дмитро Перепелиця

Вперше за всю історію Харківська область за всіма рейтингами оздоровлення дітей зайняла лідируюче друге місце. Про це повідомив сьогодні в ефірі програми обласного радіо "Ранковий ексклюзив" начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. «Вже відбулося перше засідання штабу з оздоровлення дітей. Наше головне завдання в цьому році - знизити вартість путівок, не втративши при цьому якості», - зазначив він.

За його словами, для цього необхідно зробити ряд заходів: закуповувати продукти харчування безпосередньо у виробника; повністю звільнити від будь-яких податків акти, які видає Держкомзем на земельні ділянки; отримати повну підтримку всіх відповідних органів - МНС, санстанції, - які повинні допомагати, а не заважати при відкритті таборів. 

Дмитро Перепелиця повідомив, що у цьому році планується охопити оздоровленням 185 тисяч дітей від 7 до 17 років, всього біля 250 тисяч  дітей, це близько 77%. Розрахункова вартість одного дня перебування в позаміському таборі має складати не більше 115 грн. на одну дитину.