Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав із 140-річчям Харківську гімназію № 6

Михайло Добкін привітав із 140-річчям Харківську гімназію № 6

Сьогодні в Харківському державному академічному драматичному театрі ім. Шевченка відбулися урочистості з нагоди 140-річчя Харківської гімназії № 6. Свято відвідали випускники різних років, серед яких голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

У своєму вітальному слові він звернувся з вітальною промовою до всього викладацького складу гімназії та її учнів. «Атмосфера, яка тут сьогодні панує - це заслуга тих, хто 140 років відстоював почесне звання гімназії. Цей навчальний заклад завжди намагався розвинути і примножити закладений у кожному учні потенціал. Серед випускників гімназії є Герої України, вчені, керівники підприємств та вищих навчальних закладів, вчителі, лікарі, інженери та бізнесмени. Це наймогутніший творчий потенціал нашої країни. Бажаю, щоб сьогоднішні досягнення зберігалися і примножувались. Ви на високому рівні виконуєте дуже важливу для країни місію - даєте знання і виховуєте юних громадян», - зазначив Михайло Добкін. 

Виступаючи перед присутніми в залі педагогами, учнями та випускниками різних років, директор Харківської гімназії № 6 Олександра Зуб сказала: «Наша школа - це не просто приміщення, це вчителі, учні та їх батьки. Найкращий подарунок для кожного вчителя - найталановитіші учні. Ви примножуєте славу нашого рідного міста».

На завершення офіційної частини урочистостей Михайло Добкін нагородив педагогічний колектив Харківської гімназії № 6 Почесною грамотою і вручив Подяку голови ХОДА директорові закладу Олександрі Зуб.

Теги