Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця жовтня 2011 року Харківська область погасить заборгованість за газ

До кінця жовтня 2011 року Харківська область погасить заборгованість за газ

Харківська область планує погасити заборгованість за газ до кінця жовтня 2011 року. Про це в ході програми «Зворотний зв'язок» в ефірі Харківського обласного радіо сказав голова ХОДА Михайло Добкін.  

«Ми ставимо досить складні завдання, але вони мають всі можливості бути реалізованими. Ми завершили опалювальний сезон 2010-2011 року з рівнем розрахунків у 90%. Такого високого рівня розрахунків Харківський регіон не знав багато років, - підкреслив Михайло Добкін.- Якщо ми згадаємо березень-квітень 2010 року, то рівень розрахунків, який нам залишили наші попередники, дорівнював 14%. Стартові умови для нас були дуже погані, але ми вирішили і це питання». 

Також він нагадав, що цього року в Харкові введено двоставковий тариф. «Після закінчення опалювального сезону рівень платежів зростає до 150 - 160%. Жителі регіону почнуть гасити борги, які у них накопичилися за попередній період, - зазначив він. - Я не сумніваюся, що завдання буде виконано, а ми посядемо високе місце в країні за рівнем розрахунків за газ».

Теги