Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулося засідання виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України

У Харкові відбулося засідання виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України

Сьогодні в Харкові відбулося засідання виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України під головуванням голови ХОДА, голови ХОВ НОК України Михайла Добкіна. Також у засіданні взяли перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, заступники голови області Євген Савін та Юрій Сапронов, виконавчий директор Національного олімпійського комітету України Наталія Коваленко, начальник юридичного відділу НОК України Дмитро Задорожний, члени виконавчого комітету ХОВ НОК України, голови усіх обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники фізкультурно-спортивних товариств і відомств, державні тренери з олімпійських видів спорту.

Основним питанням засідання стала підготовка харківських спортсменів до літньої Олімпіади 2012 року в Лондоні та зимової Олімпіади 2014 року в Сочі.

«До Олімпіади в Лондоні залишилося зовсім небагато часу. Наш регіон готовий представити на цій Олімпіаді 67 атлетів, які є предметом гордості для нашого міста і області. 2011 рік повинен стати визначальним, щоб наші спортсмени змогли гідно проявити себе в змаганнях, які дадуть можливість отримати путівку на Олімпіаду», - підкреслив у ході засідання Михайло Добкін.

«Сьогодні на засіданні крім інших учасників були присутні голови всіх 54 Федерацій олімпійських видів спорту області, щоб ми спільно визначили основні проблеми і якість підготовки наших спортсменів до зимової та літньої Олімпіад. Крім цього метою засідання було визначення низки заходів, в тому числі і фінансових, які дозволять спортсменам на першому етапі отримати ліцензію на участь в Олімпіаді, а згодом добре підготуватися і отримати медалі», - підкреслив у свою чергу Євген Савін.