Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регіон з кожним роком стає все більш привабливим для іноземних туристів. Михайло Добкін

Харківський регіон з кожним роком стає все більш привабливим для іноземних туристів. Михайло Добкін

Харківський регіон з кожним роком стає все більш привабливим для іноземних туристів. Про це сьогодні в ході відкриття II виставки «Харківська туристична бієнале» та IV Туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі» сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Враховуючи, що ми знаходимося напередодні Євро-2012, інформація про Україну, Слобожанщину та Харків буде поширюватися зі швидкістю блискавки, тому, я думаю, у нас є додаткові можливості зробити справжній прорив у розвитку туризму, - зазначив Михайло Добкін. - Інтерес, який виявляють іноземці до нашого регіону, з кожним роком зростає».

Також він відзначив присутність на відкритті II виставки «Харківська туристична бієнале» представників 12 іноземних держав на найвищому рівні. «Це свідчить про те, що ті, хто до нас приїжджає на чолі делегацій, покладають надії, що нові контакти, знайомства і інформація дадуть можливість залучити туристів з України до себе, а в Україну туристів з інших країн», - підкреслив голова Харківської області.