Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Національної спілки журналістів України відзначив роботу управління у справах преси та інформації ХОДА

Голова Національної спілки журналістів України відзначив роботу управління у справах преси та інформації ХОДА

Виступаючи у Вінниці на всеукраїнському семінарі з актуальних питань інформаційної політики держави та розвитку електронних і друкованих ЗМІ, голова Спілки журналістів України Ігор Лубченко відзначив роботу управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації щодо підтримки районних комунальних газет.

«Вперше за багато років керівництво управління опікується проблемами комунальних друкованих видань. Начальник управління Вікторія Маренич постійно зустрічається з керівниками газет, добре знає про проблеми районних газетярів і допомагає їх розв’язувати. Питання підтримки комунальних газет вже тричі за останні дев’ять місяців розглядалося на селекторних нарадах в обласній державній адміністрації у присутності керівництва області та районів. Ефективною формою спілкування з колегами та обміну досвідом стали обласні семінари-наради для редакторів», - підкреслив Ігор Лубченко.

Він запропонував присутнім на нараді керівникам управлінь у справах преси та інформації облдержадміністрацій скористатися досвідом харківських колег.