Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тільки через труднощіі важку роботу можна досягти хороших результатів. Михайло Добкін

Тільки через труднощіі важку роботу можна досягти хороших результатів. Михайло Добкін

Як наголосив сьогодні в ході зустрічі з делегацією Фінляндської Республіки голова ХОДА Михайло Добкін, незважаючи на всі складнощі, Україні необхідно до кінця пройти шляхом реформ.

«Сьогодні в країні проводиться дуже широка реформа всіх галузей життя держави. Ці реформи складні, але без них жити в чіткому контакті з успішними, цивілізованими країнами неможливо. Тим більше, що ми не здійснюємо чогось, чого ще не було в Європі, подібнім шляхом проходили всі держави в свій час. Я впевнений, що тільки через складнощі і важку роботу можна досягти хороших результатів», - підкреслив голова області.

Також Михайло Добкін звернув увагу фінських бізнесменів на поліпшення інвестиційного клімату в Україні в цілому і, зокрема, на Харківщині. Одним із заходів, які сприяють підвищенню інвестиційного рейтингу країни, є відкриття єдиного дозвільного центру.

«З 4 травня починає працювати єдиний дозвільний центр, який буде видавати дозволи і на місто, і на область. Подаючи документи, компанії не будуть мати проблем у спілкуванні з чиновниками - державний реєстратор сам буде всі ці шляхи проходити і видавати остаточний вердикт. Я особисто курую цей проект разом з мером міста, тому я дуже зацікавлений в тому, щоб там усе було нормально», - підкреслив Михайло Добкін.