Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з делегацією Республіки Фінляндія

Михайло Добкін зустрівся з делегацією Республіки Фінляндія

Сьогодні в Харкові з робочим візитом перебуває делегація Фінляндської Республіки на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом Фінляндії в Україні Крістером Міккелссоном. Голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з учасниками делегації і обговорив з ними перспективи економічного та гуманітарного співробітництва між Харківською областю та Фінляндією.

На зустрічі також були присутні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, начальник Головного управління економіки ХОДА Сергій Авершин, а також представники ряду бізнес-компаній Фінляндії, які вже працюють у Харківській області або мають намір налагодити співпрацю з Харківщиною найближчим часом.

«Для мене важлива кожна зустріч з представниками такої успішної і сильної держави, як Фінляндія, яка по-дружньому ставиться до України, має тривалу історію взаємин з нашою країною. Все це дає нам можливість говорити про те, що потенціал економічного та гуманітарного співробітництва у нас дуже великий», - підкреслив Михайло Добкін у ході зустрічі.

«Між нашими країнами налагоджені дуже хороші політичні відносини. Потенціал нашої співпраці дуже великий. Ми вже не вперше в Харкові, знаємо, що це ділове місто, в якому живуть високоосвічені люди, а значить, у нас хороші можливості для спільної роботи», - відзначив у свою чергу пан Крістер Міккелссон.