Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Група чиновників з Харкова і області відправляється на навчання в коледж державної служби Сингапура

Група чиновників з Харкова і області відправляється на навчання в коледж державної служби Сингапура

Як повідомив сьогодні в ході виїзного засідання колегії облдержадміністрації голова ХОДА Михайло Добкін, на даний момент вже сформовано групу з 17 чиновників обласного та міського рівня, які за рахунок позабюджетних коштів поїдуть в Сингапур отримувати управлінські навички.

«У середині травня група молодих фахівців обладміністрації, обласної ради та харківської мерії поїдуть на тиждень у навчальну поїздку до Сингапуру. Фахівці, які виїжджають до коледжу державної служби Сингапуру, працюють у всіх напрямках життєдіяльності регіону - це і комунальне господарство, і соціальна сфера, і економіка. Якщо після їх повернення ми побачимо, що це для нас корисний досвід, ми будемо таку делегацію готувати кожен рік і будемо підключати райони та міста обласного значення», - повідомив голова області.

За його словами, така робота вже кілька років практикується в Казані, що дозволило Республіці Татарстан виховати серйозну команду ефективних менеджерів для державного управління.

«Я переконаний, що ці молоді фахівці, які їдуть в Сингапур, повернуться з абсолютно іншим баченням розвитку територіальних громад, і їх розуміння державного управління буде абсолютно іншим, ніж зараз», - підкреслив Михайло Добкін.