Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома взяв участь в урочистому мітингу з нагоди першої відправки призовників на строкову військову службу

Василь Хома взяв участь в урочистому мітингу з нагоди першої відправки призовників на строкову військову службу

Сьогодні на збірному пункті Харківського обласного військкомату відбувся урочистий мітинг з нагоди першої відправки призовників на військову строкову службу в рамках призовної кампанії «Весна-2011». В урочистому мітингу взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації – керівник апарату Василь Хома, начальник Харківського військового гарнізону Олексій Середа, голова обласної організації ветеранів Великої Вітчизняної війни, Герой Радянського Союзу Сергій Остащенко.  

Звертаючись до призовників, Василь Хома зазначив: «Сьогодні для вас хвилюючий і урочистий момент, який запам'ятається на все життя. Ви стоїте на порозі нового життя, коли з юнаків ви перетворитеся на справжніх чоловіків. Завжди служіння Вітчизні було священним і почесним обов'язком. Служба в армії нелегка, часом вона важка, потрібно зібрати в кулак всю волю, мужність, щоб осягнути всі тонкощі військової справи. Бажаю вам твердості духу і витримки, в добру путь, дорогі друзі!».

Довідка. До перших двох команд увійшли 15 майбутніх десантників та 15 майбутніх солдат повітряних сил. Всього з 13 квітня до 25 травня в рамках весняної призовної кампанії 2011 року з області до військ відправляться 1210 юнаків, що на 10 осіб менше ніж минулої весни. З них 1005 чоловік служитимуть у Збройних Силах, 205 – поповнять лави Внутрішніх військ МВС (155 чоловік) та Державної спеціальної транспортної служби (50 чоловік).

 

Теги