Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться круглий стіл «Східне партнерство. Нові можливості розвитку регіонів»

У Харкові відбудеться круглий стіл «Східне партнерство. Нові можливості розвитку регіонів»

14 квітня 2011 року о 14.00 у м.Харків відбудеться круглий стіл «Східне партнерство. Нові можливості розвитку регіонів». Організаторами круглого столу є Харківська обласна державна адміністрація, Спілка наукових та інженерних об’єднань України та Харківський національний економічний університет. 

Головна мета заходу - обговорення сучасних тенденцій і перспектив міжрегіонального співробітництва, можливості використання європейського досвіду в сфері інноваційного та інвестиційного розвитку регіону, а також презентація програм практичної співпраці Харківської області з країнами-членами Європейського Союзу з урахуванням нового рівня взаємовідносин України та європейської спільноти, зокрема в рамках програми «Східне партнерство».

У зазначеному заході візьмуть участь експерти Європейського Союзу, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівники провідних підприємств та представники наукових установ, громадських організацій, засобів масової інформації Харківщини.

Захід відбудеться на базі Інформаційного центру Європейського Союзу Харківського національного економічного університету (пр.Леніна, 9), початок реєстрації о 13.30.