Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фонд «Серце до серця» планує міжнародну поїздку на підтримку розвитку молодіжного волонтерського руху в Україні

Фонд «Серце до серця»  планує міжнародну поїздку на підтримку розвитку молодіжного волонтерського руху в Україні

В період з 30 квітня по 7 травня 2011 року з метою розвитку міжнародного молодіжного волонтерського руху, формування здорового способу життя серед дітей і молоді, а також виявлення та підтримки творчих ініціатив молоді планується міжнародна поїздка у Польщу, країни Прибалтики та Російську Федерацію. 

Поїздка відбудеться в рамках співпраці Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» з Естонською громадською організацією «Серце до серця», Державною службою молоді та спорту України, Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерством охорони здоров'я України. Учасники цієї акції ознайомляться з впровадженням міжнародних програм благодійної діяльності, розвитком молодіжного волонтерського руху та культурною спадщиною зазначених країн.

Планується, що в цьому турі візьмуть участь представники обласних державних адміністрацій, співробітники та учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, лідери молодіжних і дитячих громадських і благодійних організацій, а також представники засобів масової інформації.

Додаткову інформацію можна отримати подзвонивши за номером телефону заступника голови Правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Орлової Вікторії Валентинівни (044) 331-28-11 та (093) 304 51 65.