Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде створена спеціальна комісія з очищення лісосмуг

У Харківській області буде створена спеціальна комісія з очищення лісосмуг

 Як повідомив сьогодні під час наради про хід проведення Всеукраїнської акції «За чисте Довкілля-2011» голова ХОДА Михайло Добкін, для очищення лісосмуг уздовж основних магістралей області буде створена спеціальна комісія.

«Частина пожеж влітку виникає через бите скло, якого в наших лісах багато. Потрібно очищати ліс, наводити порядок уздовж доріг, вирубувати всі зайві насадження. Необхідно створити комісію, яка виконає цю роботу. Туди повинні увійти співробітники обласного управління лісового та мисливського господарства, шляховики, а також ті, кого вважатимуть за потрібне голови РДА.

Я проїжджав нещодавно Черкаську, Київську, Полтавську області. Там ця робота кипить, кількість людей, які чистять ліс, величезна. Потрібно зробити так, щоб ми від цих областей не відставали», - підкреслив Михайло Добкін.

Також він звернув увагу на те, що співробітники санітарної служби області повинні чітко контролювати виконання робіт з благоустрою територій у всіх районах і карати тих, хто працює недостатньо активно.