Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників ракетно-космічної галузі України

В ХОДА відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників ракетно-космічної галузі України

Сьогодні в залі офіційних делегацій Харківської облдержадміністрації відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників ракетно-космічної галузі України. З професійним святом гостей привітав перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Володимир Бабаєв і перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.. «Сьогодні визначний день. У цей день, 50 років тому, по радіо повідомили, що радянська людина 108 хвилин знаходилася у космосі та успішно приземлилася на території СРСР. Цією людиною був легендарний льотчик - космонавт Юрій Гагарін, який за 108 хвилин став найвідомішою людиною у світі, найпочеснішим гостем у будь-якій країні. Він віддавав собі звіт в тому, що йому першому довірили вийти в космос і тепер він несе величезну відповідальність перед ученими, розробниками і всією країною, - зазначив Володимир Бабаєв.

- Тут присутні кращі представники аерокосмічної галузі, які своїми руками створили цей політ. Спасибі за вашу працю, за ваші досягнення і те, що ми сьогодні відзначаємо цей ювілей», - зазначив у своєму вітальному слові Володимир Бабаєв.

До привітань першого заступника голови області приєдналась перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко. Працівники ракетно-космічної галузі України, які досягли найбільших успіхів у роботі, були нагороджені Почесними грамотами та Подяками голови Харківської облдержадміністрації.