Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться круглий стіл, присвячений розробленню єдиних тарифів на послуги ЖКГ

У Харкові відбудеться круглий стіл, присвячений розробленню єдиних тарифів на послуги ЖКГ

12 квітня в 15.00 у Харківській національній академії міського господарства відбудеться круглий стіл, присвячений розробленню єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги в Україні. У заході візьмуть участь працівники сфери житлово-комунального господарства, співробітники різних комунальних підприємств, представники мерій міст обласного підпорядкування та районних державних адміністрацій, а також представники науки від Академії міського господарства і науково-дослідних інститутів.  

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб повідомив, що минулого тижня в ході засідання Комітету економічних реформ і під час виступу у Верховній Раді Президентом України Віктором Януковичем було дано доручення розробити в Україні єдині тарифи за основними видами послуг ЖКГ.

«Ми завтра проведемо такий круглий стіл, щоб вислухати всі точки зору: громадськості і різних громадських організацій, які займаються питаннями правильності встановлення тарифів, представників науки та представників практичного сектора - керівників і працівників наших комунальних підприємств. Це дасть нам можливість зрозуміти, що потрібно для того, щоб такі єдині тарифи в нашій країні були вироблені. 
Я сподіваюся, що завдяки такому круглому столу Харків зможе першим запропонувати свій варіант того, що потрібно зробити, щоб встановити на території всієї України єдині тарифи на всі види житлово-комунальних послуг», - зазначив Валентин Дулуб.