Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бюджетні кошти, яки виділяються на санаторно-курортне лікування мешканців області, повинні залишатися на Харківщині. Ігор Шурма

Бюджетні кошти, яки виділяються на санаторно-курортне лікування мешканців області, повинні залишатися на Харківщині. Ігор Шурма

«Ми дуже зацікавлені в тому, щоб мешканці Харківської області приїжджали на лікування та реабілітацію передусім в місцеві санаторії. Завдання, яке стоїть перед нами – максимально використовувати бюджетні кошти в інтересах Харківського регіону. Жодна копійка, яка є в розпорядженні соціальних служб Харківської області на санаторно-курортне лікування, вже другий рік поспіль не йде за межі регіону Кожна копійка працює на місцеві санаторії: «Березівські мінеральні води», «Роща», «Ялинка», «Високий», - зазначив сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

 За його словами, керівництво облдержадміністрації та обласної ради проводить активну роботу з Кабінетом міністрів з приводу можливостей санаторно-курортних закладів нашого регіону. Крім того, до відома уряду доведене висловлене афганцями, чорнобильцями, інвалідами, ветеранами, учасниками Великої Вітчизняної війни небажання їхати до інших областей на оздоровлення.

«Маючи такі унікальні здравниці як, наприклад, санаторій «Курорт Березівські мінеральні води», ми не повинні випускати жодної копійки за межі регіону, тому що кожна придбана путівка – це заробітна плата, внески до Пенсійного фонду, соціально-економічний розвиток регіону, створення робочих місць та оновлення наших санаторіїв», - підкреслив Ігор Шурма.