Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Складено перелік об'єктів ЖКГ, які будуть будуватися в 2011 році за кошти екологічного фонду

Складено перелік об'єктів ЖКГ, які будуть будуватися в 2011 році за кошти екологічного фонду

Як повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, на даний момент вже складено перелік об'єктів житлово-комунального господарства, які будуть будуватися та ремонтуватися у поточному році за рахунок коштів Фонду охорони навколишнього середовища.

«Сьогодні узгоджені цифри та перелік об'єктів ЖКГ, які виносяться на сесію обласної ради. Ці об'єкти будуть будуватися та ремонтуватися за рахунок Фонду охорони навколишнього середовища в 2011 році. Всі вони є перехідними з 2010 року, жодного нового об'єкта не додалося. У нас заплановано цього року освоєння з Фонду 11 мільйонів гривень, з них 6 мільйонів гривень йдуть на ліквідацію пестицидів і отрутохімікатів, а 5 мільйонів гривень розподіляються на ті об'єкти, які були не закінчені в минулому році. Нових об'єктів за рахунок цього джерела фінансування у нас в цьому році немає і не буде», - підкреслив Валентин Дулуб.

За його словами, на даний момент в екологічний фонд надійшло 13 мільйонів гривень. З них 3,9 мільйона гривень перераховані до державного екологічного фонду, до місцевих фондів перераховано 9,1 мільйона гривень. З них 6,5 мільйона гривень надійшли в обласний фонд, а решта коштів розподілені між населеними пунктами області.