Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ІІ виставці «Харківська туристична бієнале» працюватиме сувенірна лавка

На ІІ виставці «Харківська туристична бієнале» працюватиме сувенірна лавка

На ІІ виставці «Харківська туристична бієнале» та ІV туристичному форумі «Харків: партнерство в туризмі» працюватиме лавка, яка представить інформаційні буклети і характерні для Слобожанщини сувеніри.  «Планується, що буде працювати сувенірна лавка - це частина нашої співпраці з тими компаніями, які вже почали роботу на території Харківської області. Узагальнивши все, що виробляється на території Харківської області, ми представимо це на виставці «Харківська туристична бієнале» та ІV туристичному форумі «Харків: партнерство в туризмі», - заявив в ході прес-конференції директор Харківського організаційно-методичного центру туризму Денис Дармостук.  

За словами заступника директора Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Олексія Понікаровського, також в сувенірній лавці буде представлена ​​інформаційна продукція, зокрема, буклети. «Звичайно, будуть сувеніри, характерні для Слобожанщини і Харкова. Сувеніри - це і образотворче мистецтво, і деякі вироби. Крім власне сувенірів, ми хочемо розмістити тут інформацію: наші буклети, які показують, яке воно є, наше місто, якщо ми дивимося на нього очима туриста», - зазначив він. 

Денис Дармостук також повідомив, що вже розпочато поширення сувенірів через мережу туристичних об'єктів регіону - тобто, в деяких готелях та музеях Харківської області вже з'являється ця продукція.
 

Теги