Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав екіпаж корабля «Костянтин Ольшанський» з успішним завершенням гуманітарної місії в Лівії (доповнено)

Михайло Добкін привітав екіпаж корабля «Костянтин Ольшанський» з успішним завершенням гуманітарної місії в Лівії (доповнено)

О 14:00 до міста Севастополя прибув великий десантний корабель військово-морських сил України «Костянтин Ольшанський», який виконував гуманітарну місію з евакуації громадян України із зони військового конфлікту у Лівії.  Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав особовий склад десантного корабля з успішним завершенням завдання по вивезенню наших співвітчизників з охопленої полум’ям громадянської війни Лівії. «Для Харківщини велика честь і відповідальність бути шефами корабля, відомого славними військово-морськими традиціями», - зазначив Михайло Добкін у своєму вітанні.

«Минулого року, коли я на власні очі побачив великий десантний корабель« Костянтин Ольшанський», я зовсім по-іншому почав відноситься до шефської допомоги, - заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. – Наші військові моряки виконали те, що іноді не вдається виконати дипломатам. Такі люди піднімають імідж нашої держави у світі, працюють над авторитетом нашої країни і роблять те, що викликає повагу громадян. Мінімум, що ми можемо для них зробити – це запропонувати невелику фінансову допомогу для того, щоб вони провели профілактичні роботи на кораблі».