Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Восени в Харківській області розпочне роботу ряд туристично-інформаційних пунктів

Восени в Харківській області розпочне роботу ряд туристично-інформаційних пунктів

Сьогодні під час прес-конференції, присвяченій розвитку туристичної галузі в Харківській області, директор Харківського організаційно-методичного центру туризму Денис Дармостук розповів про плани центру на 2011 рік. За його словами, крім проведення виставки «Харківська туристична бієнале», восени цього року планується відкрити в області кілька туристично-інформаційних пунктів, на базі яких співробітники центру будуть вести інформаційний аналіз відвідувань Харкова та Харківської області туристами.  

«Восени ми плануємо відкрити кілька  туристично-інформаційних пунктів, де будуть працювати співробітники нашого центру та аналізувати які туристи відвідують Харків та Харківську область. Наприклад, Сковородинівський музей. Там буде знаходитися наш представник, який буде, в першу чергу, роздавати цікаві матеріали, а також фіксувати всі категорії туристів, які будуть відвідувати цей музей», - зазначив він.

Також восени організаційно-методичний центр туризму планує провести ще один прес-тур для журналістів. «Після того, як ми проведемо інвентаризацію всіх маршрутів, ми самі станемо туристами, і на одному з маршрутів, який на наш погляд буде здаватися самим актуальним, ми проведемо ще один прес-тур», - заявив Денис Дармостук.

Теги