Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року планується відремонтувати оперблоки 4 міжрайонних медичних центрів, госпіталю для інвалідів та ветеранів війни і реанімацію Обласної лікарні

Цього року планується відремонтувати оперблоки 4 міжрайонних медичних центрів, госпіталю для інвалідів та ветеранів війни і реанімацію Обласної лікарні

«У 2010 році були відкриті нові операційні блоки в Обласній клінічній лікарні та Красноградському міжрайонному медичному центрі. Цього року будуть відкриті такі самі за якістю та оснащенням операційні блоки в Мереф’янському, Вовчанському, Чугуївському та Валківському міжрайонних медичних центрах. Після того, як ми відремонтуємо та оснастимо операційні блоки у всіх міжрайонних медичних центрах, ми розпочнемо виводити на сучасний рівень їх родильні зали», - повідомив на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

За його словами, цього року планується виділити кошти на приведення до сучасного стандарту реанімаційного відділення Обласної клінічної лікарні, а також на закупівлю розхідних матеріалів для лабораторії цієї установи.

Крім того, цього року планується відремонтувати приймальні відділення медичних закладів, які визначені базовими для обслуговування учасників та гостей Євро-2012. Також у 2011 році буде повністю відремонтований операційний блок Обласного госпіталю для ветеранів та інвалідів війни, де будуть створені абсолютно нові умови для роботи лікарів-хірургів.

Ігор Шурма також повідомив, що у 2011 році продовжиться розробка інвестиційного проекту будівництва нової онкологічної лікарні, для якої вже виділена земельна ділянка на території медичного комплексу на Салтівському шосе.