Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання - забезпечити газом Харківську область. Володимир Бабаєв

Наше завдання - забезпечити газом Харківську область. Володимир Бабаєв

Сьогодні в ефірі обласного радіо перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв повідомив, що попит на підключення до газової мережі в Харківській області не слабшає, не дивлячись на високий рівень цін на газ.

«Коли ми приїжджаємо в село, і жителі запитують:« Коли буде газифіковано наше село?» чи коли ми приїжджаємо в таке ж село, і жителі дякують нам за газіцікацію, жоден не сказав, що не стане користуватися газом, тому що це невигідно, незручно або некомфортно. Навпаки, всі хочуть, щоб їх села були газифіковані, не дивлячись на ті ціни, які сьогодні затверджені в нашій країні. Безумовно, для жителя села немає нічого ефективнішого у користуванні для опалення і приготування їжі, ніж газ. Наше завдання - забезпечити газом Харківську область», - сказав він.

Володимир Бабаєв нагадав, що в 2011 році НАК «Нафтогаз Україна» планує вкласти в харківську газовидобувну галузь 1,5 млрд. грн., які будуть використані на введення додаткових потужностей у видобуток газу, геологорозвідку, енергозбереження та соціальні потреби.

Теги