Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України виділив 4 млн. грн. на проведення реконструкції Дергачівського полігону твердих побутових відходів

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України виділив 4 млн. грн. на проведення реконструкції Дергачівського полігону твердих побутових відходів

Як повідомив 8 квітня заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, Харківська область отримала підтвердження від Міністерства охорони навколишнього природного середовища України про виділення 4 млн. грн. на проведення реконструкції Дергачівського полігону твердих побутових відходів. «Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Харківській області проводиться організаційна робота з підготовки до проведення тендеру на виконання робіт з реконструкції Дергачівського полігону твердих побутових відходів, - зазначив Валентин Дулуб. - Ця робота проводиться спільно з міським виконавчим комітетом Харківської міської ради. Думаю, що вже до кінця наступного тижня ми будемо точно знати дату проведення тендеру, щоб прискорити процес проведення необхідних робіт на Дергачівському сміттєзвалищі».  

За словами заступника керівника області, транш в 4 млн. грн. від Міністерства охорони навколишнього природного середовища України є першим. «Наступний транш ми очікуємо за результатами півріччя, тому що ці кошти виділяються з екологічного фонду України в міру їх накопичення», - зазначив він.

Також Валентин Дулуб зазначив, що в 2011 році на вирішення питань з Дергачівським полігоном планується освоїти ще близько 10 млн. грн. з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища. «Сподіваємося, що це буде останній етап з проведення всіх робіт, які заплановані на цьому об'єкті», - доповнив він.