Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Успіхи країни в реформування економіки залежать від інвестиційного клімату. Юрій Сапронов

Успіхи країни в реформування економіки залежать від інвестиційного клімату. Юрій Сапронов

«Як заявив Президент Віктор Янукович, економіка Україна гостро потребує системної перебудови, оскільки на сьогодні вона залишається здебільшого неефективною і залежною від кон'юнктури зовнішніх ринків. Структурна перебудова національної економіки, особливо промисловості України, буде спрямована на підвищення ефективності та конкурентоспроможності, а, значить, потребують великих інвестиційних вливань», - повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.  

За словами Юрія Сапронова, успіхи країни в реформування економіки прямо залежать від умов, створених державою для внутрішніх і зовнішніх інвесторів.

«Створення сприятливого інвестиційного клімату в Україні - одне з ключових завдань влади на 2011 рік. Харківська облдержадміністрація в рамках своїх повноважень та відповідно до Стратегії розвитку області до 2012 року також активно працює в даному напрямку. По кожному потенційному інвестору, який висловив зацікавленість у реалізації інвестиційних проектів на території регіону, створюється робоча група, яка надає йому допомогу у вирішенні актуальних питань», - зазначив віце-губернатор. 

Теги