Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Облдержадміністрація синхронізує свої дії з курсом реформ Президента України. Юрій Сапронов

Облдержадміністрація синхронізує свої дії з курсом реформ Президента України. Юрій Сапронов

Харківська облдержадміністрація повністю синхронізує свої дії з курсом реформ Президента України. Завдання, які були поставлені главою держави, знайшли своє відображення у Стратегії розвитку Харківської області до 2020 року. Про це заявив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов  

«Серед наших пріоритетів залишається підвищення темпів і якості зростання конкурентоспроможності регіональної економіки, продуктивності праці, впровадження інновацій та зниження енергоємності виробництв. Забезпечити побудову сучасної моделі економіки, в основі якої висока ефективність виробництв, активні інвестиції в технологічні інновації, сприятливий діловий клімат для інвестиційної активності дозволять ті реформи, які були розпочаті в 2010 році і продовжаться в 2011 році.Успіх інноваційної стратегії буде прямо залежати від дій держави щодо забезпечення сприятливого інвестиційного клімату, створення умов для спрямування фінансових, технологічних та організаційних ресурсів на інноваційні цілі. 

Сьогодні необхідно остаточно зламати практику зволікань та інерції, подолати бюрократичний саботаж для забезпечення зростання регіональної економіки, для чого обладміністрація почала реалізацію пакета заходів з адміністративної реформи», - зазначив віце-губернатор.
 

Теги