Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін провів робочу нараду з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Євген Савін провів робочу нараду з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Сьогодні в малій залі Будинку Рад відбулася робоча нарада з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна. В нараді взяли участь заступники голів районних державних адміністрацій, начальники управлінь та відділів Харківської обласної державної адміністрації. 

У своєму вступному слові заступник керівника області зазначив, що цього року обласна влада докладе максимальних зусиль, щоб жителі Харківського регіону особливо добре відзначили цю річницю. «Ми повинні організувати в Харкові та Харківській області урочисте святкування 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на високому рівні, щоб молоде покоління знало, що це свято буде завжди, а ми завжди будемо шанувати пам'ять наших героїв та їх героїчний вчинок», - підкреслив у ході наради Євген Савін .  

В свою чергу, представники ветеранських організацій подякували представникам обласної влади за те, що вони приділяють увагу проблемам ветеранів, що проживають в Харківському регіоні, а також шанують їх внесок в свободу нашої держави. 

У ході наради приймалися пропозиції до проекту плану заходів з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, а також порушувалися організаційні питання з підготовки до цього свята.