Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма провів особистий прийом у Печенізькому районі

Ігор Шурма провів особистий прийом у Печенізькому районі

7 квітня заступник голови ХОДА Ігор Шурма провів особистий прийом у Печенізькому районі. У ході прийому до заступника голови області звернулися 11 осіб. Зокрема, було надано консультацію ліквідатору наслідків аварії на чорнобильській АЕС з питання надання житла, вирішено питання про надання матеріальної допомоги, також п'ять осіб отримали направлення на безкоштовне лікування катаракти до 20 квітня.

Крім цього вирішено питання направлення на оперативне стаціонарне лікування за бюджетні кошти в обласну травматологічну лікарню і в онкодиспансер, також один з мешканців району отримав направлення на обстеження до Європейського радіологічного центру. Крім того, за підсумками особистого прийому одна людина внесена до реєстру на проходження дельфінотерапії.

Також в ході робочої поїздки до Печенізького району Ігор Шурма зустрівся у приміщенні РДА з колективом Центральної районної лікарні, відвідав приміщення управління праці, Пенсійного фонду і Центру зайнятості. Заступник голови області перевірив роботу цих установ та рівень їх доступності для людей з обмеженими можливостями, проконтролював проведення ремонтних робіт в управлінні праці, а також передав районній лікарні фельдшерські сумки-укладки з набором медикаментів і 11 слухових апаратів, 2 з яких відразу ж були встановлені присутнім на зустрічі хворим.

Всього за попередній рік Печенізький район отримав медичного обладнання та товарів медичного призначення на 500 тисяч гривень.