Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з головою комітету у справах молоді та туризму Курської області

Євген Савін зустрівся з головою комітету у справах молоді та туризму Курської області

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін зустрівся з головою комітету у справах молоді та туризму Курської області Аллою Чертовою. У зустрічі також взяли участь начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця та начальник управління у справах сім'ї та молоді ХОДА Лариса Козлова.У ході зустрічі було порушено питання реалізації молодіжної політики між Харківською та Курською областями, обговорювалися спільні проекти і напрямки подальшого співробітництва двох областей, в тому числі у сфері оздоровлення дітей.

Заступник голови області висловив надію, що розвиток молодіжної політики та співробітництва в рамках партнерства Харківської та Курської областей буде успішно розвиватися і приносити свої плоди. «Радий, що наші області почали співпрацювати. Делегація Харківської області побувала у Курську, а тепер і представники Курської області приїхали до нас, - зазначив у ході зустрічі Євген Савін. - Сьогодні питання оздоровлення дітей двох областей розглядається як нова сфера для нашого міжрегіонального співробітництва. Ми зацікавлені в тому, щоб наші діти могли поїхати на оздоровлення в Курську область, а діти з Курської області могли б приїхати до нас».

У свою чергу, голова комітету у справах молоді та туризму Курської області підкреслила, що після укладення угоди між губернаторами Харківської і Курської областей контакти і співробітництво зміцніли і постійно підтримуються взаємним інтересом сторін. 

За словами Алли Чертової, на сьогоднішній день в Курській області 30 здравниць, 8 з них є спеціалізованими санаторіями і приймають дітей цілорічно. «У Курській області 135 тисяч дітей у віці від 6 до 17 років, які підлягають оздоровленню. На оздоровлення дітей у нас в області виділено близько 300 млн. російських рублів. З яких 69 млн. - федеральний кошти, які призначені для дітей соціально незахищених категорій, а залишок виділяється з обласного бюджету», - доповнила вона.