Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся міжнародний круглий стіл з питань молодіжного, волонтерського, студентського співробітництва між Харківською та Курською областями

У Харкові відбувся міжнародний круглий стіл з питань молодіжного, волонтерського, студентського співробітництва між Харківською та Курською областями

Сьогодні в Харкові відбулося засідання міжнародного круглого столу з питань реалізації молодіжної політики між Харківською та Курською областями. У засіданні взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді ХОДА Лариса Козлова, голова комітету у справах молоді та туризму Курської області Алла Чертова, представники громадських та молодіжних організацій Харківської області.

У ході засідання сторони обговорили питання підготовки до Міжнародного фестивалю «Слов’янська співдружність», який організує Курська область, а також перспективи співробітництва Харківщини та Курської області в молодіжній, волонтерській, студентській сферах. Крім того, Алла Чертова презентувала в рамках засідання проект «Співвітчизник за кордоном».

«Головне, що і у нас, і в Курської області є бажання співпрацювати. Ми розробимо план на наступний рік, а також на друге півріччя цього року, тому що ми плануємо восени провести міжнародний конкурс «Молодь ХХІ століття», в я кому завжди бере участь Курська область. Що стосується наступного року, то ми плануємо запровадити оздоровлення дітей з Курської області в наших дитячих таборах, а наших дітей оздоровлювати в Курські області. Крім цього, особлива увага приділятиметься розвитку туристичних маршрутів», - зазначила Лариса Козлова.

«Цього року виповнюється 10 років нашому співробітництву. І виражається це не тільки в «Слов’янській співдружності», якій цього року 10 років. Нас цікавить перш за все постійне партнерство, і ми працюємо в першу чергу з тими територіями, з якими у Курської області підписана угода про співпрацю на рівні губернаторів. У нас з вами це є, і всі напрями співробітництва мають офіційну позицію», - підкреслила в свою чергу Алла Чертова.