Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Процес надання адміністративних послуг в Харківській області буде приведено до стандартів Європейського Союзу

Процес надання адміністративних послуг в Харківській області буде приведено до стандартів Європейського Союзу

Розпочато реалізацію спільного проекту між Центром адаптації Державної служби до стандартів Європейського Союзу та Харківською обласною державною адміністрацією. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації – керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома. За його словами, 30 березня 2011 року у ході зустрічі директора Центру адаптації Ірини Протченко та радника Харківської облдержадміністрації Георгія Черниша було ухвалено рішення про створення спільної робочої групи, метою якої стане підготовка до проведення моніторингу адміністративної спроможності районних державних адміністрацій Харківської області.

На підставі такого дослідження планується розробити план заходів щодо удосконалення процесу надання адміністративних послуг, зокрема його відомчого унормування, удосконалення організаційної структури з метою уникнення дублювань у роботі структурних підрозділів райдержадміністрацій та розвитку персоналу цих органів. Також заплановано проведення низки комунікативних заходів щодо інституціонального розвитку органів державної влади, управління персоналом на державній службі, впровадження елементів електронного урядування та ін.
Спільний проект щодо співпраці в питаннях удосконалення надання адміністративних послуг у реалізації адміністративної реформи скріплено підписами уповноважених представників сторін — директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Ірини Протченко та заступника голови Харківської облдержадміністрації — керівника апарату Василя Хоми 30 березня 2011 року.

Теги