Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області розпочався пожежонебезпечний період

У Харківській області розпочався пожежонебезпечний період

Начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Мусієнко сьогодні в ході прес-конференції повідомив, що в Харківській області вже розпочався пожежонебезпечний період. «На жаль, дощів немає, це дуже велика біда і для аграріїв, і для лісівників тому, що всі висихає і дуже легко загоряється», - зазначив він.  

Сергій Мусієнко звернувся до харків'ян і жителів області з закликом захистити ліси від пожеж:  «Хочу звернутися до жителів міста та нашої області: давайте разом збережемо наші ліси від пожеж та засмічення, адже тільки ми разом ми, як минулого року, могли відстояти наші ліси, і не допустити таких великих негараздів, як були у наших сусідів в Російській Федерації. Там згоріли цілі населенні пункти і загинули люди.
Президент, Уряд і обласна державна адміністрація на чолі з губернатором приділяють цьому питанню дуже велику увагу. Також йому приділяє увагу Державне агентство лісових ресурсів і ми, як територіальний орган, робимо все для того, щоб достойно зустріти можливі негаразди».