Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину відвідає делегація Курської області

Харківщину відвідає делегація Курської області

Делегація Курської області відвідає Харківщину у рамках реалізації Угоди між Харківською облдержадміністрацією та Адміністрацією Курської області про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво на 2011-2012 роки. Делегація візьме участь у засіданні міжнародного «круглого столу» з питань реалізації молодіжної політики, котрий відбудеться 7 квітня з 12.00 до 14.00 (пл. Свободи,5, Держпром, п.7, пов.9, кім.10, конференц-зала).

Організатором заходу є Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації. У рамках «круглого столу» відбудеться презентація російського проекту «Співвітчизник за кордоном» й обмін досвідом щодо організації роботи по підготовці до Міжнародного фестивалю «Слов’янська співдружність».

У «круглому столі» візьмуть участь представники: Комітету у справах молоді та туризму Курської області Російської Федерації, Харківської облради, Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації, Управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Харківської облдержадміністрації, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Комунальної установи «Харківський обласний центр молоді», Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Харківського державного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Російського національного культурного товариства Харківської області, Харківського Клубу російської військової історії ім. генерала П.С. Котляревського, Харківського Союзу колективів та майстрів російської народної творчості, Харківського товариства викладачів російської мови і літератури, Харківської обласної молодіжної громадської організації "Харківський центр волонтерів".

 

Теги