Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2010 році в Харківській області було проведено 132 всеукраїнських та міжнародних спортивних заходи

У 2010 році в Харківській області було проведено 132 всеукраїнських та міжнародних спортивних заходи

Як зазначив сьогодні під час наради із заступниками голів РДА, міських рад з підведення підсумків роботи Харківської області з розвитку фізичної культури і спорту в 2010 році заступник начальника ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов, Харківська область в 2010 році досягла високих показників у спорті.

«Беручи участь у V літніх спортивних іграх молоді з олімпійських видів спорту область посіла 4 місце, а в V юнацьких іграх з неолімпійських видів спорту - перше загальнокомандне місце. Усього спортсмени Харківської області в 2010 році завоювали на міжнародних змаганнях 312 медалей, у тому числі 127 золотих, 95 срібних, 90 бронзових. Це найвищий результат за роки незалежності України», - підкреслив Геннадій Хохлов.

Також він відзначив велику кількість спортивних заходів, проведених в області у 2010 році.

«За минулий рік в Харківській області було проведено 132 Всеукраїнських та міжнародних заходів. Слід зазначити Кубок Європи з лижних гонок, міжнародний турнір з бадмінтону, Чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ серед молоді, Перший кубок Європи з боксу. Тільки на рівні обласного управління проведено більше 80 спортивно-масових заходів», - повідомив Геннадій Хохлов.