Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На новій ковзанці «Салтівський лід» тренуються майбутні чемпіони

На новій ковзанці «Салтівський лід» тренуються майбутні чемпіони

Сьогодні на критому хокейному полі «Салтівський лід» відбулося чергове тренування юних спортсменів. Зранку на новій ковзанці тренувалися фігуристи-одиночники, які займаються в КУ «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» (МСДЮСШОР). Як розповіла заступник директора з навчально-тренувальної роботи КУ «МСДЮСШОР» Ірина Коваліхіна, з першого ж дня роботи нового хокейного поля на ньому проводяться заняття для вихованців спортивної школи. Зокрема, сьогодні заплановані 3 тренування фігуристів.

За словами Ірини Коваліхіної, в МСДЮСШОР культивуються 3 зимові види спорту: фігурне катання, шорт-трек та хокей. На сьогодні в школі функціонує 47 навчально-тренувальних груп, в яких займаються 614 дітей.

Ірина Коваліхіна також зазначила, що ковзанка Харківського палацу спорту, яка раніше була єдиним місцем для тренувань вихованців МСДЮСШОР, постійно завантажений з 7:00 до 22:00. Відкриття нової льодової арени дозволить розвантажити ковзанку Палацу спорту і, крім того, зробить більш зручним відвідування занять для дітей, які мешкають на території Салтівського житлового масиву. «Наявність у Харкові ще однієї сучасної ковзанки дозволить проводити тренування впродовж цілого року. Раніше спортсменам доводилося робити перерву в заняттях або їхати на тренування в інші міста, скільки ковзанку Палацу спорту в травні розморожують для проведення профілактичних робіт », - підкреслила Ірина Коваліхіна.