Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2011 передує року проведення Євро-2012 в Харкові, тому нам потрібно зробити максимум роботи з благоустрою територій цього року. Валентин Дулуб

2011 передує року проведення Євро-2012 в Харкові, тому нам потрібно зробити максимум роботи з благоустрою територій цього року. Валентин Дулуб

Як зазначив сьогодні в ході селекторної наради заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, цього року необхідно звернути особливу увагу на благоустрій населених пунктів Харківської області.

«Цей рік передує року Євро-2012, тому нам потрібно зробити максимальну кількість роботи цього року. Звичайно, в 2012 році ми теж будемо займатися прибиранням і благоустроєм, але якщо ми зробимо максимум роботи в цьому році і постараємося зберегти це все до наступного року, постараємося восени все прибрати, щоб під снігом нічого зайвого не залишилося, тим простіше нам буде 2012 року. Цього року ми повинні вивести як мінімум на 20% більше людей на прибирання, ніж у попередньому, тому що в туристичні маршрути будуть включені райони, і той, хто їде сюди до нас, має бути впевнений, що скрізь чисто і прибрано», - підкреслив Валентин Дулуб.

За його словами, в першу чергу необхідно звернути увагу на придорожні території основних магістралей Харківської області. Крім цього заступник голови області підкреслив, що кожна ділянка землі в усіх насаленних пунктах регіону має бути закріплена за якою-небудь установою або організацією, що дозволить домогтися максимального охоплення територій.