Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін високо оцінив роботу Дергачівського районного Будинку культури

Євген Савін високо оцінив роботу Дергачівського районного Будинку культури

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін 31 березня в рамках робочої поїздки до Дергачівського району відвідав Дергачівський районний Будинок культури. У результаті ознайомлення з роботою Будинку культури заступник керівника області залишився задоволений культурно - просвітницької діяльністю установи.  

У районному Будинку культури функціонує 26 клубних організацій, в яких бере участь 464 особи. На базі РБК проводиться 11 щорічних конкурсів і фестивалів. До 20-річчя Незалежності України в 2011 році в районі проводиться конкурс «Естафета культури - 2011», в якому беруть участь 13 сільських клубних установ.

Також було відзначено, що при районному Будинку культури працює методичний кабінет, який надає методичну допомогу всім клубним закладам району. На його базі проводяться семінари, творчі лабораторії, майстер класи. Дергачівський РБК співпрацює з громадськими організаціями, школами і дитячими садами, а також іншими установами. Учасники художньої самодіяльності постійно беруть участь в обласних, регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях, де займають призові місця.  

Теги