Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області відбулася XVІІІ обласна виставка-презентація педагогічних ідей та технологій

У Харківській області відбулася XVІІІ обласна виставка-презентація педагогічних ідей та технологій

29 березня 2011 року на базі комунального закладу «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради» відбулася XVІІІ обласна виставка-презентація педагогічних ідей та технологій за темою «Програмно-цільовий підхід у навчально-виховній, методичній та управлінській діяльності».

Як повідомляє офіційний сайт освіти та науки ХОДА, усього на виставку було подано 2435 робіт, з них відзначені дипломами – 851. За тематичними напрямами робіт оформлено дев’ять павільйонів, які відвідало близько двох тисяч освітян м. Харкова та області. У павільйонах було організовано майстер-класи, презентації, ділові ігри за участю методичних та наукових працівників КЗ «Харківська академія неперервної освіти», а також педагогів кращих інноваційних навчальних закладів та керівників методичних об’єднань.

Крім того, в рамках виставки відбувся вернісаж інноваційних навчальних закладів області – переможців обласної тематичної відкритої виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» – 2010 р. та Всеукраїнської виставки «Освіта України» – 2011 р. Також було проведено науково-методичний семінар за темою «Проектування розвивального освітнього середовища навчального закладу, що працює в режимі експерименту», в якому взяли участь 65 директорів навчальних закладів.

Серед районів області перше місце за якістю навчально-методичних матеріалів, представлених на виставку, отримав Інформаційно-методичний центр відділу освіти Харківської районної державної адміністрації Харківської області, серед міст обласного підпорядкування - Міський методичний кабінет відділу освіти Куп’янської міської ради.