Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На заводі імені Шевченка продовжується виплата заробітної плати співробітникам

На заводі імені Шевченка продовжується виплата заробітної плати співробітникам

Як повідомив в ході робочої поїздки до Балаклійського району голова ХОДА Михайло Добкін, на даний момент триває виплата заробітної плати співробітникам заводу імені Шевченка. За його словами, кожен працівник заводу отримає близько тисячі гривень, що і становить середню зарплату на підприємстві.

«Зарплата в 2008 - 2010 роках виплачувалася на підприємстві частинами, тобто, за місяць давали не повну зарплату, а по 100-200 гривень. Зараз дати людині зарплату, не враховуючи, що він вже щось отримував, неможливо. Тому гроші, які зараз отримають заводчани, у сумі дадуть зарплату за один місяць, але отримають її частинами за вже відпрацьовані періоди. Спочатку люди отримають зарплату за один будь-який місяць з урахуванням того, хто скільки отримав раніше за цей період. Потім будуть виплачуватися суми за інші місяці, і в результаті кожен працівник отримає по 1 тисячі гривень. Ми постараємося зробити все, щоб завершити виплату зарплати сьогодні до вечора, але якщо знадобиться, виплата продовжиться завтра і післязавтра», - повідомив Михайло Добкін.

За його словами, також на заводі буде видаватися зарплата тим співробітникам, які вже написали заяви на звільнення.

«1 мільйон гривень, який надійшов на завод від «Турбоатому», буде спрямований на виплату заробітної плати тим людям, які вже написали заяву про звільнення. На скільки цих грошей вистачить, стільки людей буде розраховано, оскільки вихід цих людей знімає зайве навантаження на наступні місяці.Також значна частина коштів, які надійдуть на завод у другій і третій декаді квітня, буде спрямована на розрахунок з людьми, які звільняються, а решта піде на погашення заборгованості по зарплаті. У нас є всі можливості для того, щоб погасити борги до середини липня, головне, щоб навколо ситуації на заводі не створювався зайвий ажіотаж», - підкреслив Михайло Добкін.