Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін подарував Савинському дитячому садку електричну плиту

Михайло Добкін подарував Савинському дитячому садку електричну плиту

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін під час робочої поїздки до Балаклійського району відвідав Савинський дошкільний навчальний заклад №1 та ознайомився з його роботою. Зокрема, голова ХОДА оглянув відремонтований корпус закладу та 2 нові групи для дітей дошкільного віку та для дітей раннього віку.

За словами директора дитячого садку Олени Тимофіінко, корпус, котрий не використовувався за призначенням з 1995 року і правив за літній павільйон, було відремонтовано у минулому році. Тоді селищна рада звернулась по допомогу до облдержадміністрації, оскільки у цьому мікрорайоні селища виник дефіцит місць: працюючий корпус був розрахований на 79 дітей, його відвідувало 90, а потреба була в більш ніж 120 місцях.

На ремонт другого корпусу дитячого садка було виділено 150 тис. грн. з районного бюджету, ще 150 тис. грн. виділив Благодійний фонд Юрія Сапронова. Перші кошти надійшли в жовтні 2010 року, протягом двох місяців було зроблено ремонт і підведено комунікації, та у грудні дитячий садок вже приймав нових дітей. У другому корпусі розташовано дві дитячі групи.

Михайло Добкін подарував навчальному закладу електричну плиту для покращення умов приготування їжі для дітей, а голова Харківської обласної ради Сергій Чернов – вручив музичний центр. 

Теги