Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань працюють люди, небайдужі до чужої біди. Ігор Шурма

В фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань працюють люди, небайдужі до чужої біди. Ігор Шурма

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма 29 березня взяв участь в урочистостях з нагоди 10-річчя Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Ігор Шурма привітав працівників фонду з ювілеєм, побажав їм успіхів в нелегкій, благородній праці та вручив найкращим працівникам грамоти Харківської облдержадміністрації та подяки голови ХОДА. Звертаючись до присутніх, Ігор Шурма зазначив: «В фонді працюють люди, небайдужі до чужої біди. Вони виконують корисну та потрібну для держави роботу.

Держава в особі Фонду сумлінно і чесно виконує свої зобов’язання щодо соціального захисту людей. Головний результат десятирічної праці – довіра людей. У фонд повірили роботодавці. Повірили потерпілі. Фонд робить все можливе, щоб виправдати цю довіру».
За словами Ігоря Шурми, у Харківській області фонд створив ефективну системи обов’язкового державного страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Впливом фонду охоплено 85 тис. страхувальників та близько 9 тис. потерпілих на виробництві. За 10 років діяльності фонду в 2 рази знизився рівень виробничого травматизму в Харківській області. Відшкодування шкоди, пов’язане з втратою здоров’я потерпілих, здійснено на суму 503 млн.грн. Фонд планомірно здійснює медичну і соціальну реабілітацію потерпілих. Витрати на реабілітацію – понад 31 млн.грн. Результат – майже 15% інвалідів праці переведено в менш важку групу інвалідності. 

Теги