Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківської області запрошуються для участі у виставці-ярмарку

Підприємства Харківської області запрошуються для участі у виставці-ярмарку

З 13 по 22 липня 2011 року в місті Дамаск Сирійської Арабської Республіки відбудеться 58-а Дамаська міжнародна виставка-ярмарок, яка є одним з основних заходів Близького Сходу та Африки в сфері торговельно-економічного, науково-технічного і культурного обміну між державами. У 2010 році в ній взяли участь представники 45 країн світу.

Україна бере участь у цій виставці-ярмарку з 2008 року з метою розкриття економічного, науково-технічного потенціалу країни. У 2011 році на єдиній національній експозиції Україні планується представити загальну інформацію про державу, а також всі галузі української економіки, підприємства і організаціі, продукцію українських виробників і пропозиції про співробітництво. Також планується за окремою програмою організувати ряд ділових заходів, спрямованих на підтримку іміджу Україні і вітчизняних виробників.

На виставці будуть представлені наступні тематичні розділи: «Нафта і газ», «Енергетика», «Металургія та машинобудування», «Сільське господарство», «Металообробка», «Харчова промисловість», «Суднобудування», «Інструменти та оптика», «Текстильне обладнання»,«Медицина», «Будівництво», «Обладнання для обробки каменю і мармуру», «Хімія і нафтохімія», «Целюлозно-паперова промисловість», «Електроніка», «Електротехніка», «Холодильне обладнання», «Товари народного вжитку» та інші.

Отримати більш детальну інформацію для участі у виставці-ярмарку можна за телефонами: (044) 596-91-11, 596-93-39; 067-247-70-02. Факс: (044) 596-91-10, e-mail: abroad@expocenter.com.ua