Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбувся літературний фестиваль «Книжковий зорепад» (виправлено)

В Харкові відбувся літературний фестиваль «Книжковий зорепад» (виправлено)

29 березня у приміщенні Харківського державного академічного театру ляльок ім. В.Афанасьєва відбувся літературний фестиваль «Книжковий зорепад». Учасниками фестивалю стали учні 6-7 класів – лауреати і переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2011». Головною подією Фестивалю стало урочисте нагородження лауреатів спеціальних номінацій та 2-х головних переможців Харківської області у Всеукраїнському конкурсі «Найкращий читач України – 2011», які поїдуть у травні до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія».

Учасники взяли участь у святковому літературно-космічному квесті за участю галактичних піратів та зоряних фей, у розвагах та сюрпризах від Харківського зоопарку та дитячого лікувально-профілактичного центру «Неболійко», багатьох цікавих конкурсах.

Почесні гості з Курської обласної бібліотеки для дітей та Бєлгородської державної дитячої бібліотеки А.А.Ліханова привітали присутніх та подарували подарунки переможцям.

Подарунком для учасників фестивалю став показ вистави Харківського державного академічного театру ляльок ім. В.Афанасьєва «Майська ніч» за твором М.Гоголя.