Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Активна робота з центральними органами влади допомогла вирішити цілий ряд проблем в роботі промислових підприємств. Михайло Добкін

Активна робота з центральними органами влади допомогла вирішити цілий ряд проблем в роботі промислових підприємств. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні під час робочої зустрічі з Об'єднанням профспілок Харківської області голова ХОДА Михайло Добкін, в Харківській області ведеться активна робота з вирішення проблемних питань промислової галузі. «Протягом року обласною адміністрацією не раз розглядалися питання роботи промислового комплексу області, проводилися заходи щодо поліпшення його роботи.Тільки до центральних органів влади з метою вирішення проблемних питань було спрямовано понад 40 звернень, які були направлені Президенту України, до Кабінету міністрів, галузевим міністерствам і відомствам. Активна робота з центральними органами влади допомогла вирішити цілий ряд проблем в роботі промислових підприємств, і хоча ще до кінця не виконано в повному обсязі головне завдання - погашення боргів із заробітної плати, тут теж намітилися позитивні зрушення, тому що борг постійно скорочується»,- пдкреслив голова області.

У той же час, за словами Михайла Добкіна, для стабілізації фінансово-економічної діяльності промислових підприємств потрібна активна робота їх колективів.

«Зараз головне завдання - розібратися, чому в однакових умовах роботи підприємства мають абсолютно різні результати, що заважає їм працювати більш ефективно і послідовно вирішувати питання впровадження нових технологій, а значить, залишатися на ринку, а не постійно просити державну допомогу на погашення боргів всіх рівнів, в тому числі і по зарплаті. Особливої ​​уваги потребують такі підприємства, як завод імені Шевченка, ХАЗ, ХЕМЗ, ІТРЗ», - сказав голова ХОДА.