Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область стане пілотним регіоном в комплексній реалізації національних проектів. Михайло Добкін

Харківська область стане пілотним регіоном в комплексній реалізації національних проектів. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні під час робочої зустрічі з Об'єднанням профспілок Харківської області голова ХОДА Михайло Добкін, на Харківщині налагоджено ефективне партнерство влади з бізнесом, що дозволяє спільними зусиллями добиватися позитивних результатів у багатьох сферах.

«Ми в минулому році за останніми технологіями повністю реконструювали окружну дорогу, провели найбільшу поставку медичного обладнання в область за останні 10 років. Повним ходом йде будівництво нової злітно-посадочної смуги Харківського міжнародного аеропорту, розвивається готельне господарство, сучасна інфраструктура відпочинку і дозвілля. Все це демонструє ефективність і надійність влади як партнера і закладає основи для формування нової якості життя в регіоні», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, в 2011 році в Харківській області також планується реалізувати низку важливих проектів.

«Харківська область стане пілотним регіоном в комплексній реалізації національних проектів. Для цього у нас необхідні ресурси, відповідний потенціал, економічна доцільність. Враховуючи, що наступний рік буде роком проведення Чемпіонату Європи з футболу, а Харківська область є однією з приймаючих областей, в поточному році будуть завершені роботи з реалізації регіональної програми «Євро-2012», - повідомив голова області.