Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області планується реалізувати проект з оздоровлення вихованців недільних шкіл на базі дитячого табору «Аист»

У Харківській області планується реалізувати проект з оздоровлення вихованців недільних шкіл на базі дитячого табору «Аист»

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін, в області планується запустити проект по оздоровленню дітей з недільних шкіл у таборі «Аист». Кошти на оздоровлення дітей буде виділяти Харківська єпархія.

«Ми попередньо домовилися з Харківською єпархією, що вони беруть на себе оздоровлення дітей з недільних шкіл, а ми зі свого боку зараз обговорюємо питання надання їм оздоровчого табору. Мова йде про табір «Аист».Там є 2 великих корпуси, а завантаження незначне - там оздоровлюється всього 120 вихованців інтернату. Їм достатньо одного корпусу, а другий корпус ми плануємо передати Харківській єпархії, яка буде за свій рахунок оздоровлювати там дітей з недільних шкіл», - повідомив Євген Савін.

Що стосується створення на базі табору «Аист» так званого «Харківського «Артеку», то до початку травня планується розпочати роботи з проектування.

«У нас вже є ескізні малюнки цього табору. Найближчим часом ми зробимо презентацію, а на сесії обласної ради 21 квітня планується виділити 500 тисяч гривень на проектування. Виконання цих робіт дасть розуміння вартості, а вартість у свою чергу дасть розуміння термінів будівництва», - зазначив Євген Савін.