Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для кожного району Харківської області розроблена 5-річна програма модернізації дитячих таборів

Для кожного району Харківської області розроблена 5-річна програма модернізації дитячих таборів

Харківською облдержадміністрацією вже розпочато підготовку до нового оздоровчого сезону. За зимовий період управлінням у справах сім'ї та молоді ХОДА була проведена ревізія та оцінка попереднього сезону, зроблені висновки, дані рекомендації та розроблені 5-річні плани відновлення оздоровчих таборів. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін.

«По-перше, діти мають перебувати в комфортних і безпечних умовах у таборі, а по-друге, співвідношення ціни путівки та якості наданої послуги не завжди на користь наших оздоровчих таборів. Для того, щоб гроші і діти не залишали територію Харківської області, а отримували якісний висококомфортних відпочинок, необхідна модернізація таборів. У нас по кожному району є така 5-річна програма», - зазначив Савін. За його словами, привести в порядок всі табори в більш короткі терміни не дозволяють фінансові можливості. У деяких районах роботи з модернізації вже розпочаті. 

Євген Савін також позитивно відзначив, що на сьогоднішній день між районами існує конкуренція, яка призводить до того, що і власники таборів, і керівники районів намагаються як мінімум один табір у районі зробити елітним.

Теги