Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми почали кампанію з інформування населення про дитячі табори Харківської області. Євген Савін

Ми почали кампанію з інформування населення про дитячі табори Харківської області. Євген Савін

У Харківській області ведеться кампанія з інформування мешканців області про можливість оздоровити дітей в дитячих таборах регіону. «Ми почали кампанію з інформування населення про дитячі табори Харківської області. Ми розробили паспорт на кожний табір з інформацією про оздоровчих закладах, цю інформацію роздали у всі освітні установи Харківської області. Крім того, зараз ми починаємо друкувати плакати та буклети про всі оздоровчі табори Харківської області, розвішуємо їх у місцях найбільшого скупчення потенційно зацікавлених людей, де цю інформацію можуть побачити батьки, бабусі і дідусі дітей. Вони повинні знати, де вони можуть оздоровити дитину. На жаль, брак інформації - це один з аспектів, які негативно позначалися на завантаженні наших таборів», - підкреслив сьогодні під час прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін.

За його словами, без урахування пільгових категорій у 2010 році путівки до оздоровчих таборів Харківської області придбали 15 тисяч чоловік. Потенціал оздоровчих установ регіону - 31 тисяча путівок на рік.

«На жаль, у минулому році ми змогли завантажити наші оздоровчі табори трохи більше ніж на 50%. У цьому році ми перед собою і перед керівниками оздоровчих таборів ставимо завдання 100%-вого завантаження», - підкреслив Євген Савін.